Connect with us

POLITICĂ

Alexandru Cumpănaşu, criticat după ce a încins o horă de ziua Alexandrei

Avatar

Publicat

în

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă în „casa ororilor” din Caracal, a încins o horă cu viitorii săi votanţi, chiar de ziua adolescentei.

Istoricul Mădălin Hodor, cercetător la CNSAS, l-a taxat dur pe Cumpănaşu, pe pagina lui de Facebook.

„Cam asta s-a ales de moartea Alexandrei. O ţară întreagă cerea reforma totală a statului şi pedepsirea vinovaţilor.

A rezultat ţonţoroiul pe mormântul unui copil nevinovat.

loading...

România. Ţara fără ruşine.

Uitaţi-vă bine. Exact ăştia suntem”, a scris Hodor.

Totodată, Alexandru Cumpănaşu s-a întâlnit cu cei care l-ar putea vota în cursa lui pentru Palatul Cotroceni, în ziua în care Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani. mediafax.ro

POLITICĂ

Dăncilă: Până când plecăm, facem eforturi să achităm toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2

Avatar

Publicat

în

Premierul demis Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat miercuri că vor fi făcute eforturi pentru achitarea tuturor facturilor pentru PNDL 1 şi PNDL 2, exprimându-şi speranţa că aceste programe vor continua şi în viitoarea guvernare.

„Anul trecut, noi am achitat toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2. Până când plecăm, facem eforturi să achităm toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2. Ştiţi foarte bine că noi am avut în program şi PNDL 3, nu pot să spun, nu pot să ştiu ce va urma, dar eu sper ca aceste programe să continue, pentru că acestea au făcut ca toate comunităţile locale, indiferent de culoarea politică, să beneficieze de proiecte de apă, canalizare, şcoli, dispensare, ceea ce este foarte important pentru ţară, dacă vrem să ne dezvoltăm. Eu cred că acest program este un program foarte susţinut de primari şi şi-a produs efectul în toate comunităţile din România, nu ştiu dacă este o comunitate în România care să nu fi beneficiat de PNDL 1 sau PNDL 2”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Spitalul din Ţăndărei.

Premierul interimar a răspuns astfel întrebată de primarul din Ţăndărei, care a însoţit-o pe parcursul vizitei, dacă PNDL va continua.

loading...

În timp ce a vizitat spitalul din Ţăndărei, Dăncilă a discutat cu mai mulţi medici şi le-a transmis că dincolo de măririle salariale de care aceştia au beneficiat, importante sunt şi programele de investiţii în aparatură pe care Guvernul le-a demarat.

Ea a precizat, întrebată de un medic rezident, că având în vedere situaţia de la nivelul Executivului, nu pot fi luate măsuri în privinţa examenului de rezidenţiat din acest an, amânat pentru data de 8 decembrie, printre altele şi pentru că nu a fost numit un ministru la Educaţie.

Premierul interimar a explicat la final că a dorit să viziteze spitalele din Ţăndărei şi Feteşti pentru a vedea care este stadiul investiţiilor în urma alocărilor de fonduri pentru Sănătate.

„Am fost în mai multe zone ale ţării, am vrut să văd care este stadiul, am vrut să văd investiţiile în aparatură, ce investiţii se fac în sănătate, pentru că, aşa cum am promis, anul acesta am alocat cele mai multe fonduri pe Educaţie şi Sănătate şi cred că toate aceste fonduri trebuie să-şi găsească corespondentul în investiţiile care se fac în teritoriu. Am văzut la Ţăndărei un spital în care se poate, foarte mult suflet, dorinţa de a construi încă, pe fonduri europene, un spital de psihiatrie, dar şi un ambulatoriu, aparatură, dotarea cu aparatură, pentru că, în fond, dincolo de toate aceste investiţii, important este pacientul şi cred că noi am construit totul în jurul pacientului”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Despre faptul că spitalul din Ţăndărei a fost închis la un moment dat, premierul interimar a comentat: „În timp ce alţii au închis spitale şi ţipă foarte tare că nu se fac investiţii, acest spital, ca şi spitalul de la Săcele, din Braşov, sunt spitale care au fost deschise şi acest Guvern a alocat fonduri pentru buna funcţionare, pentru dotare, pentru că aşa considerăm că este normal, să investim”.

„Chiar dacă nu am fost noi prea vocali în a spune ceea ce am realizat sau ceea ce am făcut, important este că de aceste investiţii şi de alocările bugetare guvernamentale beneficiază personalul medical şi pacientul”, a completat Dăncilă.

Înainte de a ajunge la spitalul din Ţăndărei, ea s-a întâlnit cu mai multe reprezentate ale organizaţiei PSD Ţăndărei, care i-au urat succes la alegerile prezidenţiale, dar şi cu simpatizanţi în grădina publică a oraşului. Candidatul PSD la prezidenţiale s-a oprit în mai multe rânduri pentru a-i asculta şi a-i saluta, apreciind faptul că având atâtea doamne alături va fi din ce în ce mai puternică în cursa electorală. Dăncilă a dialogat la un moment dat cu un pensionar, exprimându-şi speranţa că şeful statului va accepta provocarea la o dezbatere pe care i-a adresat-o, adăugând că este „nepoliticos” să refuzi invitaţia. agerpres.ro

Continuă să citești

POLITICĂ

E o mare prostie ca MTS să fie comasat cu un alt minister. Cui îi aparţine declaraţia

Avatar

Publicat

în

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă în care a prezentat bilanţul mandatului său de 11 luni, că ar fi o prostie ca această instituţie să fie comasată cu Ministerul Educaţiei Naţionale.

„Cu siguranţă că mai sunt multe lucruri de făcut, la sfârşitul celor 11 luni nu pot decât să vă mulţumesc tuturor, colegilor care fac parte din cabinet, secretarilor de stat, şi subsecretarilor de stat, tuturor preşedinţilor de federaţii, celor care s-au implicată în domeniul Tineretului. Pentru mine a fost o mare onoare să fiu ministru în acest minister, a fost un vis pe care mi l-am îndeplinit şi ca profesor de educaţie fizică şi sport voi fi alături mereu de sportul românesc, dar şi de ceea ce înseamnă educaţia fizică sau sportul de masă. Sper ca cel ce va veni să continue proiectele frumoase pe care noi le-am început. Şi mai am o singură dorinţă la cei care astăzi încearcă să facă guvernul. Să înţeleagă cu seriozitate dar şi cu responsabilitate că această instituţie trebuie să rămână Ministerul Tineretului şi Sportului şi nu în altă parte. Din punctul meu de vedere este o mare prostie ca acest minister de tineret şi sport să îl comasezi cu un alt minister, oricare ar fi el. Ştiu că există discuţii că şi-ar dori că acest minister să treacă la Ministerul Educaţiei Naţionale, unde de altfel a mai fost cu ceva ani în urmă şi s-a dovedit că nu este o măsură foarte bună. Din punctul meu de vedere, dar şi al celor care astăzi lucrează în domeniul tineret şi sport, acest minister trebuie să rămână sub această formă pentru că într-adevăr s-au făcut paşi importanţi şi nu cred că este oportun acum ca acest minister să treacă în subordinea altui minister. Ba mai mult, cu toţii ne mândrim cu tot ceea ce avem noi mai bun, şi anume campionii României, ei sunt cei mai buni ambasadori pe care România îi are. Cred că merită ca dumnealor să aibă Ministerul Sportului”, a declarat Matei.

El a precizat că nu se poate vorbi de reduceri de personal în domeniile tineret şi sport, întrucât nu există suficienţi angajaţi.

„Se vorbeşte foarte mult de finanţarea sportului, de relansarea anumitor sporturi, iar dumnealor acum ne vorbesc de comasări. Nu este oportun, mai ales că suntem în antreu olimpic, Tokyo 2020 bate la uşă. Eu cred că suntem pe un trend foarte bun cu privire la sportivii pe care i-am calificat la ora actuală şi suntem cu speranţe că vom mai califica şi alţi sportivi la Tokyo 2020, este oportun să rămânem sub această formă, Ministerul Tineretului şi Sportului, şi spun să rămânem pentru că şi eu fac parte din acest domeniu. Fac un apel la cei care doresc să formeze astăzi un guvern să înceteze cu aceste discuţii cu privire la comasarea Ministerului Tineretului şi Sportului sub alte cupole, pentru că nu este oportun şi nu cred că este cazul să vorbim de reduceri de personal la acest minister pentru că şi aşa suntem în deficit de personal”, a mai spus ministrul.

loading...

Bogdan Matei crede că un nou Guvern nu va putea fi votat mai devreme de trei săptămâni: „Voi rămâne la minister până când dumnealor îşi vor asigura majoritatea. Eu cred că va depăşi trei săptămâni”.

Bogdan Matei a făcut un bilanţ al activităţii sale în ultimele 11 luni, atât în domeniul de tineret, cât şi sportiv.

„În domeniul tineret am organizat Forumul Drepturilor Tinerilor, apoi am aprobat Metodologiile finale care reglementează activitatea MTS, pentru a lucra după nişte criterii exacte şi stricte, am lansat Concursul Naţional de Proiecte pentru Tineret, cu un buget de 2 milioane de lei. De asemenea, am lansat o nouă ediţie a taberelor ARC în colaborare cu Ministerul Românilor de Pretudindeni, un program care se bucură de mare succes şi de care beneficiază peste 3.000 de tineri şi am implementat cele două proiecte Delegat de Tineret la UE şi la ONU, prin care am trimis tineri de elită la cele două organizaţii. Aş încheia cu numeroasele întâlniri de lucru ale Consiliilor pentru educaţie, cultură, cercetare, tineret, sport şi minorităţi sau CCPT. Vă voi spune câteva cuvinte şi despre activităţile noastre derulate în marja Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Am închis cu succes 6 dosare nelegislative, dintre care patru dosare pe domeniul Sport, legate de revizuirea codului mondial antidoping şi de activitatea Agenţiei Mondiale Antidoping, unde deţin mandat de reprezentare al statelor membre ale Uniunii Europene. Am sprijinit organizarea de către Comisia Europeană a Forumului pe Sport al UE şi am organizat Conferinţa de Tineret a Uniunii Europene, cu peste 150 de tineri participanţi”, a menţionat demnitarul.

În ceea ce priveşte sportul, Matei a precizat că pentru premierile sportivilor în 2019, Guvernul a alocat suma de 10 milioane de euro: „Am lăsat la final domeniul cel mai vizibil al MTS, sportul. Daţi-mi voie să încep aici cu faptul că MTS are de la bugetul de stat pe 2019 o sumă majorată cu 94%, deci aproape dublă. Acest lucru se resimte mai ales în bugetele federaţiilor, care au parte de majorări substanţiale, unele dintre ele mergând până la 80% şi chiar 135%. De asemenea, majorarea de buget a MTS se regăseşte şi în sumele considerabile care au fost alocate pentru investiţii în complexurile sportive naţionale, şi anume 12 milioane de lei pentru Snagov, 11,6 milioane de lei pentru cel de la Baia Mare şi 6 milioane pentru complexul Lia Manoliu din Bucureşti. Voi continua cu încă o veste bună pentru campionii noştri, Guvernul ne-a alocat în acest an nu mai puţin de 10 milioane de euro pentru premierile sportivilor”.

„Două cuvinte şi despre proiectul nostru mai amplu de a aduce în România competiţii de anvergură. Am organizat Campionatele Europene de lupte la Bucureşti, la Sala Polivalentă, dar am mai găzduit şi Campionate Europene de triatlon, un Campionat Mondial de hochei feminin şi probabil ştiţi deja că Premierul României a înaintat recent Scrisoarea de Garanţie din partea Guvernului, prin care România îşi anunţă intenţia de a organiza Jocurile Olimpice de Tineret din 2024. Şi tot pe tema candidaturilor, am anunţat de curând semnarea Memorandumului de Înţelegere între Guvernele României, Bulgariei, Serbiei şi Greciei, la Salonic, pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare, în vederea depunerii celor două candidaturi comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 şi FIFA World Cup 2030. Prima întâlnire a acestui comitet cvadrilateral va avea loc în curând, la Bucureşti. Fac o scurtă referire şi la organizarea meciurilor de la EURO 2020: vom avea trei arene pregătite să găzduiască antrenamentele oficiale, iar comitetul interministerial pe care l-am condus se reuneşte lunar pentru gestionarea stadiului obiectivelor şi punerea lor în aplicare”, a mai spus Bogdan Matei. agerpres.ro

Continuă să citești

POLITICĂ

Preşedintele Camerei Deputaţilor: „Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident!”

Avatar

Publicat

în

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că PNL a chiulit de la şedinţa de plen a Senatului în care a fost respins proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

„USR a pus condiţie PNL că votează guvernul doar dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta să ştiţi când îi mai auziţi rupându-şi cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării! PSD şi UDMR au rămas consecvente şi au votat împotrivă. Proiectul a fost respins. Dar cum rămâne cu guvernarea mult promisă?! Cum rămâne cu responsabilitatea faţă de oameni?! Sau poate că, de fapt, fără voturile foştilor pesedişti acum plecaţi la alte partide nu pot să facă nimic singuri. Un lucru e clar: colegii de la PNL să mai ia nişte meditaţii la fizică, puterea se măsoară în waţi (W), nu în Q-li”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Plenul Senatului a respins, miercuri, cu 33 de voturi „pentru” şi 47 „împotrivă”, proiectul iniţiat de parlamentari USR privind alegerea primarilor în două tururi. Senatorul USR Florina Presadă le-a cerut senatorilor să voteze acest proiect pentru a da „un plus” de legitimitate primarilor aleşi.

Proiectul face parte din categoria legilor organice, Senatul fiind prima Cameră sesizată. antena3.ro

loading...

USR a pus condiție PNL că votează guvernul DOAR dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 16 octombrie 2019

Continuă să citești
Publicitate
ACTUALacum 24 de minute

Peste 1.500 de polițiști fac verificări în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

ACTUALacum 27 de minute

Secretarul unei comune din Olt, implicat în contrabandă cu ţigări. 11 percheziţii desfăşurate de poliţiştii SCCO

ACTUALacum 32 de minute

Locomotiva unui tren, în flăcări. Călătorii au fost evacuați de urgență

ACTUALacum 15 ore

A murit poliţistul care s-a împuşcat în cap, duminică, la Caracal

ACTUALacum 15 ore

O persoană rănit grav într-un accident rutier. Drum naţional din Olt, blocat

POLITICĂacum 15 ore

Dăncilă: Până când plecăm, facem eforturi să achităm toate facturile pe PNDL 1 şi PNDL 2

ECONOMIEacum 16 ore

Bucşa (UniCredit): Economia României se îndreaptă spre finalul ciclului economic. PIB-ul ar putea creşte cu 2,7% în 2020

POLITICĂacum 16 ore

E o mare prostie ca MTS să fie comasat cu un alt minister. Cui îi aparţine declaraţia

ACTUALacum 16 ore

Preşedinte PNL: Realitatea este că în Spitalul Judeţean se dă şpagă

ACTUALacum 17 ore

Arest preventiv pentru medicul care a luat MITĂ. Era și director medical al spitalului

ACTUALacum 18 ore

Piaţă volantă, într-o nouă locaţie din centrul Craiovei

ACTUALacum 18 ore

Spitalul Judeţean Slatina înfiinţează o unitate de primire a urgenţelor pediatrice

ACTUALacum 18 ore

Focuri de armă pentru prinderea contrabandiştilor de ţigări

POLITICĂacum 18 ore

Preşedintele Camerei Deputaţilor: „Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident!”

ACTUALacum 18 ore

Două persoane la spital după explozia unei anvelope de camion, la o vulcanizare din Slatina

ACTUALacum 18 ore

Colega Luizei, despre cum au decurs audierile la IPJ Dolj: „Au încercat să dea vina pe mine. Că o avem pe Luiza la stradă”

EDUCAŢIEacum 18 ore

Eleva care a demonstrat că fondul școlii există, luată la rost de autorități și de părinți

ACTUALacum 19 ore

Cazul CARACAL | Mama Luizei, la IPJ Dolj: „Pe cine trebuie să audieze, nu audiază. Familia lui Dincă ar trebui să fie audiată”

LIFEacum 19 ore

Un proiect cu fonduri europene, salvarea cetăţii Sucidava din Corabia şi a fântânii sale secrete

ACTUALacum 20 de ore

Târg de adopții canine în Parcul Romanescu din Craiova. Ce surprize au pregătit organizatorii

ACTUALacum 21 de ore

Donaţie a soldaţilor americani de la Deveselu pentru Secţia de Oncologie a Spitalului Caracal

ACTUALacum 22 de ore

Biciclist accidentat MORTAL de o ambulanță

LIFEacum 22 de ore

Caracal: Tichete cadou în schimbul reciclării electrocasnicelor vechi

LIFEacum 23 de ore

Campanie a unei biserici din Slatina care oferă pâine nevoiaşilor

ACTUALacum 4 zile

Dolj: Fată de 12 ani din Calafat, dată dispărută

ACTUALacum 4 zile

DETALII despre poliţistul care s-a împuşcat în cap, la Caracal – FOTO

ACTUALacum 3 zile

„Cântecul e moștenire”, spectacol marca Maria Tănase. Niculina Stoican: „Fiecare artist va avea câte un recital și câte un moment cu tinerii pe care îi promovează”

ACTUALacum 4 zile

Care sunt şansele de SUPRAVIEŢUIRE ale poliţistului împuşcat în cap la Caracal. Ce spun medicii

ACTUALacum 3 zile

Poliţistul din Caracal nu era singur atunci când s-a împuşcat în cap

ACTUALacum 21 de ore

Donaţie a soldaţilor americani de la Deveselu pentru Secţia de Oncologie a Spitalului Caracal

LIFEacum 2 zile

INTERVIU | Radu Voinea, Business Trip: A fost prima idee care mi-a venit în minte – călătorie de afaceri. Noi suntem un „asistant manager” complet pentru călătorii

ACTUALacum 4 zile

REZIDENȚIAT 2019. Absolvent din Cluj: Mulți dintre noi au decis să emigreze. Protest pe 16 octombrie

ACTUALacum 2 zile

Medic reținut pentru luare de mită

ACTUALacum 2 zile

Medicul ridicat de mascaţi pentru MITĂ va petrece noaptea în arest

ACTUALacum 2 zile

A vrut să-şi sperie iubitul care mergea cu viteză, de aceea a sunat tânăra la 112 spunând că este răpită

ACTUALacum 3 zile

Fată răpită, căutată în Olt. A sunat la 112 și a spus că este într-o mașină

ACTUALacum 4 zile

Fost șef de secție de medicină internă, condamnat pentru LUARE DE MITĂ

ACTUALacum 4 zile

TRAGEDIE în Caracal. Un polițist s-a împușcat în cap

ACTUALacum 2 zile

CINE este tânăra care a pus pe JAR poliţiştii spunând că a fost răpită – FOTO

LIFEacum 22 de ore

Caracal: Tichete cadou în schimbul reciclării electrocasnicelor vechi

ACTUALacum 15 ore

A murit poliţistul care s-a împuşcat în cap, duminică, la Caracal

ACTUALacum 3 zile

Localizare STS: Apelul fetei răpite ar fi fost în zona Piatra Olt-Balș

ACTUALacum 4 zile

Încă o descoperire macabră, la Caracal. Noi fragmente osoase, în pădure

LIFEacum 23 de ore

Campanie a unei biserici din Slatina care oferă pâine nevoiaşilor

ACTUALacum 4 zile

Scandal între familia Luizei Melencu şi familia interlopului Arete în plină stradă

ACTUALacum 4 zile

Olt: Motocicletă lovită în plin de un autoturism. O tânără este în comă, la spital

ACTUALacum 3 zile

Dolj: Bărbat accidentat mortal la Filiași. Mașina ducea un șef din cadrul CEO la serviciu în Târgu Jiu

EDUCAŢIEacum 18 ore

Eleva care a demonstrat că fondul școlii există, luată la rost de autorități și de părinți

ACTUALacum 2 zile

Nouă bărbați din Bangladesh, prinși când încercau să iasă din țară într-o semiremorcă plină cu mărfuri

ACTUALacum 3 zile

Razie la Slatina. Poliţiştii au aplicat amenzi de aproape 120.000 lei şi au reţinut zeci de permise şi certificate de înmatriculare – VIDEO

ACTUALacum o săptămână

Incendiu la o locuinţă din Piatra-Olt. Un depozit de materiale de construcţii, în apropiere

ACTUALacum o săptămână

Un preot beat, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, a provocat un accident rutier

POLITICĂacum o săptămână

Stănescu: Moţiunea pică. A vrut-o președintele Klaus Iohannis

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO | A nins la Rânca. În zonă s-a intervenit cu utilaje și material antiderapant

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO | Doi bărbați din Craiova reținuți pentru trafic de droguri. Au primit coletul prin curier

ACTUALacum 2 săptămâni

Au fost instalate primele containere îngropate, la Craiova. Vor fi 438 de platforme în tot orașul

ADMINISTRAŢIEacum 2 săptămâni

Au început lucrările de reabilitare a centrului Slatinei. Cum va arăta noua Esplanadă

Fără categorieacum 2 săptămâni

IMAGINI de pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti. Se lucrează la centurile Slatinei şi Balşului

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO | DECIZIE FINALĂ. Gazonul de pe „Ion Oblemenco” se schimbă

ACTUALacum 3 săptămâni

Olt: Autoturism ars în proporţie de 80 la sută, pe un drum judeţean

POLITICĂacum 3 săptămâni

Cumpănaşu, masterand fără diplomă de licenţă. Reacţia sa când a fost confruntat cu FRAUDA

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO | Bărbat din Elveția, pericol de înec pe Dunăre

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO | Craiova: Au ars peste 40 de hectare de vegetație uscată, în zona Făcăi

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO | Zeci de anvelope au ars în apropierea unor locuințe din Slatina. Un grup de copii s-ar fi jucat cu focul

LIFEacum 4 săptămâni

Prima ninsoare din acest sezon în România

ACTUALacum 4 săptămâni

Hoţ de maşini din Craiova, prins cu focuri de armă | VIDEO

ACTUALacum 4 săptămâni

VIDEO | Polițiștii doljeni au controlat stațiile CFR. Amenzi pentru călători, comercianți și șoferi

ACTUALacum 4 săptămâni

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Olt: A murit în urma unui incendiu de vegetaţie uscată ce i-a cuprins grădina

ACTUALacum o lună

Două zile de FOC pentru pompierii doljeni. Sute de hectare de vegetație uscată au fost făcute scrum

ACTUALacum o lună

Dolj: Pompierii luptă să stingă un incendiu de vegetaţie uscată, de mai bine de 24 de ore. Focul a cuprins 80 de hectare

ACTUALacum o lună

Pescar înecat în râul Olt, în timp ce întindea plase de peşte

ACTUALacum o lună

Accident la Raliul Craiovei. O maşină a derapat în afara traseului şi a lovit şase persoane, printre care doi copii

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2019 JFK Media&More.