Connect with us

ECONOMIE

Proiectul de lege privind incubatoarele şi acceleratoarele de afaceri, aprobat de Guvern, pentru a sprijini companiile nou înfiinţate

Publicat

în

Guvernul României a aprobat, în şedinţa de joi, proiectul de lege privind incubatoarele şi acceleratoarele de afaceri, cu scopul de a schimba cadrul legal existent, în sensul sprijinirii firmelor aflate în fazele iniţiale de dezvoltare.

Proiectul a fost iniţiat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi va fi transmis spre aprobare Parlamentului României.

”Susţinerea companiilor aflate la început de drum este necesară nu doar pentru ca acestea să se consolideze financiar, dar şi pentru a crea o legătură socială şi practică cu economia reală. Incubatoarele oferă un cadru ideal pentru dezvoltarea afacerilor, prin conectarea la mediul academic şi de cercetare, prin facilitarea activităţilor de networking, a transferului de know-how şi prin acordarea de sprijin în dezvoltarea de parteneriate”, a declarat ministrul Ştefan Radu Oprea, într-un comunicat.

Principalele modificări ale cadrului legislativ sunt: clarificarea mecanismului de analiză din perspectiva practicii UE a competenţelor de acordare a titlurilor de incubator, precum şi a criteriilor de evaluare/indicatorilor de performanţă; introducerea, definirea şi redefinirea unor termeni şi expresii în scopul mai bunei clarificări a noţiunilor existente în reglementarea anterioară.

Sunt enumerate categoriile de operatori economici care pot avea calitatea de fondator de incubator de afaceri.

Alte modificări sunt: clarificarea unor aspectele metodologice şi de interacţiune cu autoritatea administraţiei publice centrale cu atribuţii în domeniul IMM-urilor; simplificarea procedurii de acordare a titlului de incubator de afaceri, prin eliminarea studiului de fezabilitate, precum şi a altor reglementări ce îngreunau procedura.

A fost totodată modificată perioada de valabilitate a titlului de incubator de afaceri, de la 10 ani la perioada nedeterminată.

De asemenea, a fost introdus termenul de 30 de zile lucrătoare de la data depunerii cererii de emitere a titlului de incubator de afaceri pentru soluţionarea acesteia.

Mai mult, a fost introdus termenul de zece zile lucrătoare pentru informarea solicitantului de către autoritatea administraţiei publice centrale cu atribuţii în domeniul IMM-urilor, în cazul existenţei unei documentaţii incomplete.

Sunt totodată introduse precizări mai clare cu privire la termenul de valabilitate şi clauzele contractului de prestări servicii dintre fondator şi administrator.

Există acum posibilitatea de a face dovada colaborării cu societăţi/experţi în managementul afacerilor, faţă de obligaţia de a deţine personal calificat cu experienţă în managementul afacerilor cum este în actuala lege.

Numărul tipului de incubatoare de afaceri a fpst redus de la opt, în legislaţia actuală, la trei: incubator de afaceri cu portofoliu mixt, incubator tehnologic şi de afaceri, incubator specific unui sector.

Sunt extinse posibilităţile de finanţare a incubatoarelor de afaceri prin utilizarea oricărei surse legale identificate.

A fost prevăzută posibilitatea ca fondatorul să fie şi administrator al incubatorului de afaceri.

Mai mult, sunt menţionate mai clar facilităţile fiscale de care poate beneficia fondatorul incubatorului de afaceri, prin intermediul măsurilor de ajutor de stat/de minimis iniţiate de autorităţile publice centrale şi/sau locale, în limitele bugetului alocat anual.

Conform proiectului, incubatorul de afaceri este definit astfel: ”Structură de sprijin a dezvoltării afacerilor care oferă un spaţiu şi o infrastructură adecvată pentru rezidenţi, gestionată de un administrator, care urmăreşte crearea unui mediu favorabil, sustenabil pentru întreprinderile mici şi mijlocii nou-înfiinţate, stimulȃndu-le potenţialul de dezvoltare şi de viabilitate, ajutȃndu-le să se dezvolte în perioada de început prin asigurarea unor facilităţi comune şi de suport managerial”.

”Acceleratorul de afaceri” are următoarea definiţie: ”Program derulat în cadrul incubatorului de afaceri, care asigură rezidenţilor, în etape, accesul la surse de finanţare, în scopul lansării pe piaţă, în termen de 3 până la 6 luni, a unui produs sau serviciu. Programul poate include activităţi de educaţie antreprenorială, mentorat şi de networking, în vederea creşterii rapide a afacerii”. news.ro

Print Friendly, PDF & Email

ECONOMIE

Reducerea taxelor, măsură pentru atragerea investitorilor la Caracal

Publicat

în

Noul administrator public al municipiului Caracal, Adrian Chesnoiu, a declarat că municipalitatea are în vedere reducerea taxelor pentru mediul de afaceri, astfel încât fosta capitală a judeţului Romanaţi să devină atractivă pentru investitori.

Chesnoiu a opinat, în cadrul emisiunii “Reporter 24”, că o astfel de măsură ar fi benefică pentru municipiu, pe termen mediu şi lung.

„Cred că o administraţie trebuie, în primul rând, să se gândească la ce beneficii are în momentul în care reduce puţin taxele înfiinţării şi funcţionării unei afaceri pe teritoriul ei administrativ. Sumele pe care le colectezi din taxe pot fi majorate, dacă reduci puţin taxele şi creşti numărul de investitori. Sunt foarte multe soluţii care pot fi luate la nivelul administraţiei noastre”, a declarat city-managerul Caracalului.

El a adăugat că urmează să aibă o întâlnire cu reprezentanţii mediului de afaceri din Caracal.

„Eu mi-am propus ca, în săptămâna imediat următoare, să am o întâlnire cu mediul de afaceri din Caracal, să vedem ce doleanţe au, de ce probleme se lovesc, astfel încât noi să putem să venim în sprijinul lor. Am marele avantaj că, în echipa construită la nivelul organizaţiei din Caracal, îl avem alături de noi pe domnul Doldurea, un om care a făcut business, în toate perioadele de dezvoltare ale României şi de la care avem foarte multe lucruri de învăţat. Putem să punem nişt soluţii practice, rapide, pe masa investitorilor, astfel încât să facem atractive toate investiţiile în municipiul nostru”, a mai spus Chesnoiu.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ECONOMIE

Uzina Dacia a retrimis angajaţi în şomaj tehnic din cauza lipsei comenzilor. Peste 300 de muncitori sunt în această situaţie

Publicat

în

Uzina Dacia de la Mioveni a retrimis angajaţi  în şomaj tehnic din cauza vânzării slabe de autoturisme ce a dus implicit la o diminuare a comenzilor pentru fabrică. Producătorul de maşini se confruntă cu o cerere scăzută atât pe piaţa internă, cât şi cea externă, în contextul crizei generate de pandemia de coronavirus.

La Automobile Dacia, în Uzina Mecanică și în Presaj, s-a redus activitatea, iar mai mulți angajați din schimbul trei au intrat din nou în șomaj tehnic, cu 85% din salariu, scrie Profit.ro

Este vorba despre aproape 300 de angajați, care îşi reluaseră activitatea încă din 21 când a fost repornită producţia la uzina Dacia. La acel moment, angajații de la secțiile Motoare, Cutii de Viteze, Șasiuri, Aluminiu, Logistică și Presaj au venit la serviciu pe bază de voluntariat.

Din 4 mai a repornit şi uzina de asamblare a vehiculelor. Activitatea continuă în trei schimburi în prezent, deşi ritmul este mai mic decât cel anterior perioadei de oprire. Uzina Dacia are în total aproape 14.000 de angajaţi.

“În Uzina de Vehicule lucrăm în 3 schimburi, în continuare, și asigurăm măsuri de protecție pentru angajați. Din păcate, cea mai mare parte a producției, circa 80%, o exportăm, iar la export situația este așa cum o știm, cumpărătorii stau în expectativă”, a explicat pentru Profit.ro Ion Iordache, unul dintre liderii de sindicat de la Dacia.

Sindicalistul susţine că problema este la Uzina Mecanică, “unde se fac și comenzi pentru Renault, iar acolo comenzile sunt mai slabe”.

Potrivit Profit.ro, reprezentanţii companiei Dacia au precizat că se adapteze cererii, fără a oferii informaţii referitoare la trimiterea angajaţilor în şomaj tehnic.

“Uzinele de la Mioveni și-au reluat progresiv activitatea. Continuăm în trei schimburi, firește, adaptând cererii comerciale”, a răspuns Direcția Comunicare Groupe Renault România, pentru sursa citată.

Vânzările Dacia în Europa s-au prăbușit pur și simplu în lunile martie și, în special, în aprilie, când a fost blocată complet piața auto din Europa de Vest. Dacia a intrat însă în „criza coronavirus” cu un deficit de comenzi, vânzările sale fiind în declin încă din primele două luni ale anului.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești

ECONOMIE

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE, în judeţul Gorj

Publicat

în

97 de firme din judeţul Gorj fac angajări în această perioadă, numărul posturilor scoase la concurs este de 207.

AGENT DE SECURITATE 1 ROVINARI
AGENT DE SECURITATE 3 TÂRGU JIU
AGENT DE SECURITATE 1 TÂRGU JIU
AGENT DE VÂNZARI 1 ROVINARI
AGENT DE VÂNZARI 1 TÂRGU JIU
AJUTOR OSPATAR 5 TÂRGU JIU
BUCATAR 5 TÂRGU JIU
BUCATAR 1 TÂRGU JIU
CONDUCATOR AUTO TRANSPORT RUTIER DE MARFURI 1 TÂRGU JIU
CONSILIER ECONOMIC 1 TÂRGU JIU
CONSILIER JURIDIC 1 MOTRU
CONSILIER/EXPERT/INSPECTOR/REFERENT/ECONOMIST ÎN GESTIUNEA ECONOMICA 1 ROVINARI
DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) 1 TÂRGU JIU
DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) 1 TÂRGU JIU
DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) 1 TÂRGU JIU
DULGHER RESTAURATOR 1 TÂRGU JIU
ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCTII 1 TÂRGU JIU
ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCTII 1 TÂRGU JIU
ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCTII 6 TÂRGU JIU
FAIANTAR 1 TÂRGU JIU
FAIANTAR 1 TÂRGU JIU
FASONATOR PRODUSE CERAMICE 2 TÂRGU JIU
FEMEIE DE SERVICIU 1 TÂRGU JIU
FIERAR BETONIST 2 DRĂGUŢEŞTI
FIERAR BETONIST 1 TÂRGU JIU
FIERAR BETONIST 1 TÂRGU JIU
FIERAR BETONIST 1 TÂRGU JIU
FIERAR BETONIST 1 TÂRGU JIU
FREZOR UNIVERSAL 4 ROVINARI
GESTIONAR DEPOZIT 1 ROVINARI
INFIRMIER/INFIRMIERA 1 CORNEŞTI
INGINER CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE SI AGRICOLE 1 TÂRGU JIU
INGINER/SUBINGINER TEHNOLOG PRELUCRARI MECANICE 2 ROVINARI
INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE 1 TÂRGU JIU
INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE 1 TÂRGU JIU
INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE 1 TÂRGU JIU
INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE 1 TÂRGU JIU
INSTRUCTOR AUTO 1 ALBENI
INSTRUCTOR AUTO 1 ALBENI
LACATUS MECANIC 2 TURBUREA
LACATUS MECANIC 14 ROVINARI
LACATUS MECANIC 2 TÂRGU JIU
LACATUS MECANIC 1 TÂRGU JIU
LACATUS MECANIC 1 SĂCELU
LUCRATOR BUCATARIE (SPALATOR VASE MARI) 1 TÂRGU JIU
LUCRATOR COMERCIAL 1 TÂRGU JIU
LUCRATOR GESTIONAR 2 TÂRGU JIU
LUCRATOR GESTIONAR 2 TÂRGU JIU
LUCRATOR SORTATOR DESEURI RECICLABILE 30 TÂRGU JIU
MACARAGIU 1 ROVINARI
MAISTRU LACATUS, CONSTRUCTII METALICE 2 ROVINARI
MANIPULANT MARFURI 1 DĂNEŞTI
MANIPULANT MARFURI 1 TÂRGU JIU
MANIPULANT MARFURI 1 TÂRGU JIU
MASINIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE (IFRONIST) 3 TÂRGU JIU
MASINIST PENTRU PREFABRICATE DIN BETON SI BETON ARMAT 3 TÂRGU JIU
MECANIC AUTO 2 BUMBEŞTI-PIŢIC
MECANIC AUTO 1 TÂRGU JIU
MECANIC UTILAJ 1 ROVINARI
MUNCITOR NECALIFICAT ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR 1 TÂRGU JIU
MUNCITOR NECALIFICAT ÎN MINE SI CARIERE 1 ROVINARI
MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 5 TÂRGU JIU
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 5 DRĂGUŢEŞTI
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 2 TÂRGU JIU
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 2 TÂRGU JIU
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 6 TÂRGU JIU
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 2 TÂRGU JIU
MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 2 NOVACI
MUNCITOR NECALIFICAT LA ÎNTRETINEREA DE DRUMURI, SOSELE, PODURI, BARAJE 2 TÂRGU JIU
MUNCITOR NECALIFICAT LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII 2 TÂRGU JIU
OPERATOR LA IMPREGNAREA PRODUSELOR HIDROIZOLATOARE 1 TÂRGU JIU
OPERATOR LA IMPREGNAREA PRODUSELOR HIDROIZOLATOARE 1 TÂRGU JIU
OPERATOR LA MASINI DE MACINARE FINA (PRODUSE CHIMICE) 1 TÂRGU JIU
OPERATOR LA MASINI-UNELTE CU COMANDA NUMERICA 2 ROVINARI
OSPATAR (CHELNER) 2 TÂRGU JIU
PATISER 1 TÂRGU JIU
SEF UNITATE ELEMENTARA DE LUCRU 2 TÂRGU JIU
SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE 1 TÂRGU JIU
SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE 1 SĂCELU
SPALATOR VEHICULE 2 ROVINARI
STRUNGAR UNIVERSAL 3 ROVINARI
SUDOR 1 TÂRGU JIU
SUDOR 1 TÂRGU JIU
SUDOR 2 TÂRGU JIU
SUDOR 1 ROVINARI
SUDOR MANUAL CU ARC ELECTRIC 8 ROVINARI
TÂMPLAR UNIVERSAL 1 TÂRGU JIU
TEHNICIAN ZOOTEHNIST – EXPLOATARE 1 BAIA DE FIER
TERMIST-TRATAMENTIST 1 ROVINARI
VÂNZATOR 1 PRIGORIA
VOPSITOR 1 ROVINARI
ZIDAR COSURI FABRICA 1 DRĂGUŢEŞTI
ZIDAR PIETRAR 2 NOVACI
ZIDAR ROSAR-TENCUITOR 1 TÂRGU JIU
ZIDAR ROSAR-TENCUITOR 3 TÂRGU JIU
ZIDAR ROSAR-TENCUITOR 2 TÂRGU JIU
ZUGRAV 1 TÂRGU JIU

Detalii despre locurile de muncă şi datele de contact ale angajatorului pot fi găsite AICI.

Print Friendly, PDF & Email
Continuă să citești
Publicitate
ACTUALacum 42 de minute

VIDEO | O ursoaică și doi pui, îndepărtați de jandarmii gorjeni de pe un drum de acces situat pe Valea Susenilor

ACTUALacum 58 de minute

Creștere semnificativă a numărului de cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore. Bilanțul se apropie de 20.000 de îmbolnăviri

ADMINISTRAŢIEacum O oră

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre penitenciarul care trebuia construit la Caracal. Ce se întâmplă cu terenul

ACTUALacum 2 ore

Creşte focarul de la Ambulanţa Olt. Angajat de la substaţia Corabia, testat pozitiv cu noul coronavirus

ACTUALacum 2 ore

A murit într-un centru de carantină, după ce fugise din izolarea la domiciliu. Bărbatul se întorsese din Germania

ACTUALacum 2 ore

Doi bărbați au fost reținuți după ce au furat zeci de spalieri din beton de pe o plantație de vie

ACTUALacum 3 ore

Asistentă eliminată din lista victimelor COVID-19, reintrodusă după o reevaluare a cazului

ACTUALacum 3 ore

Doljeni prinși că nu respectă izolarea la domiciliu. Șase persoane au fost amendate și plasate în carantină

ACTUALacum 4 ore

DOLJ | A scăzut numărul pacienților aflați în stare gravă din cauza COVID-19

ACTUALacum 4 ore

FOTO: Un şofer băut a urcat cu maşina pe trotuar, în Râmnicu Vâlcea, distrugând mai multe bunuri

ACTUALacum 5 ore

Mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan și Dokker vor intra în dotarea Poliției Române

ACTUALacum 5 ore

Autoritățile pregătesc măsurile pe care mall-urile trebuie să le respecte dacă se vor deschide pe 15 iunie

ACTUALacum 18 ore

Un bărbat a fost filmat în timp ce conduce cu fetița lui în brațe. Poliția s-a autosesizat

ACTUALacum 19 ore

Accident cu trei maşini implicate. O femeie a fost rănită

POLITICĂacum 22 de ore

CCR: Guvernul stabilește data alegerilor. Prelungirea mandatele aleșilor locali, neconstituțională

ACTUALacum 22 de ore

Olt: Un bărbat i-a dat în cap soţiei cu un topor

ACTUALacum 23 de ore

Încă un caz de coronavirus, la Spitalul Slatina

ACTUALacum 24 de ore

A fost prins şi reţinut bărbatul care a lovit un copil cu maşina şi a fugit de la locul accidentului. Avea permisul anulat

ACTUALacum 24 de ore

Cererile lui Dincă şi ale familiilor Măceşanu şi Melencu, respinse de Tribunalul Olt. Poate începe judecata în Dosarul Caracal

ACTUALacum 24 de ore

Bâlciul de Rusalii de la Caracal, suspendat

ACTUALacum 24 de ore

Doljean dat dispărut, după ce a plecat la muncă în Germania

ACTUALacum o zi

Bărbat prins în flagrant în timp ce dădea mită unui poliţist. A fost prins fără permis la volanul unei maşini

ACTUALacum o zi

Creşte focarul de COVID-19 din Poliţia Olt. Nepoata unui poliţist din Ipoteşti, testată pozitiv

POLITICĂacum o zi

La loc comanda! Sediul ISCTR Oltenia rămâne la Slatina după s-a aflat din presă că va fi mutat la Craiova

ACTUALacum 4 zile

Accident în Slatina. Maşini făcute praf

ACTUALacum 2 zile

Craiova: Pacienţii cu afecţiuni endocrine grave nu pot fi consultaţi, după ce clinica de specialitate funcţionează doar pentru pacienţi suspecţi sau cei cu COVID-19

ACTUALacum 2 zile

DOLJ: Opt persoane infectate cu coronavirus, în stare gravă. 47 de pacienţi internaţi la “Victor Babeş” Craiova

ACTUALacum 3 zile

DOLJ: Şapte noi cazuri de coronavirus, raportate în ultimele 24 de ore

ADMINISTRAŢIEacum 2 zile

R24 Tv | Adrian Chesnoiu, despre situaţia câinilor fără stăpân din Caracal: „Spre sfârşitul săptămânii acesteia, vom veni cu o soluţie”

ACTUALacum 3 zile

Creşte focarul din Poliţia Olt. Alte patru persoane, testate pozitiv pentru COVID-19

POLITICĂacum 2 zile

De Mezzo, demis. De ce nu mai este fostul candidat la Primăria Slatina şef la Autoritatea pentru Cetăţenie

ACTUALacum 3 zile

Caz REVOLTĂTOR: O farmacie vinde Euthyrox doar la pachet cu o cutie de măști la 300 lei

ACTUALacum 4 zile

Patiserie cu două puncte de lucru în Slatina, amendată. Nu se elibera bon fiscal iar măsurile de igienă erau precare

ECONOMIEacum 3 zile

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE, în judeţul Gorj

ACTUALacum 2 zile

Scandal în plină stradă, la Craiova. Au oprit maşina şi au lovit un grup de trei persoane, distrugând şi un alt autoturism

POLITICĂacum 2 zile

Liberalii au mutat ISCTR Oltenia, de la Slatina la Craiova. Instituţia regională funcţiona de opt ani în judeţul Olt

ACTUALacum o zi

Creşte focarul de COVID-19 din Poliţia Olt. Nepoata unui poliţist din Ipoteşti, testată pozitiv

ADMINISTRAŢIEacum 2 zile

FOTO. S-a dat startul lucrărilor de amenajare a unui nou sens giratoriu în Caracal

ACTUALacum 24 de ore

Cererile lui Dincă şi ale familiilor Măceşanu şi Melencu, respinse de Tribunalul Olt. Poate începe judecata în Dosarul Caracal

ACTUALacum 2 zile

Coronavirus. Doi cetăţeni turci din Slatina, testaţi pozitiv

ACTUALacum 3 zile

Bebeluș de patru săptămâni, diagnosticat cu virusul COVID-19

ACTUALacum 3 zile

Două persoane au ajuns la spital, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un autobuz

ACTUALacum o zi

FOTO. Impact între o autoutilitară şi o maşină pe DN 55. Patru persoane au ajuns la spital

Reporter24 TVacum 2 zile

Emisiunea “Reporter 24” din 1 iunie | Invitat – Adrian Chesnoiu, city manager Caracal

ACTUALacum 4 ore

DOLJ | A scăzut numărul pacienților aflați în stare gravă din cauza COVID-19

ECONOMIEacum o zi

Reducerea taxelor, măsură pentru atragerea investitorilor la Caracal

ACTUALacum 2 ore

Creşte focarul de la Ambulanţa Olt. Angajat de la substaţia Corabia, testat pozitiv cu noul coronavirus

ACTUALacum 2 zile

Un copil în vârstă de cinci ani, care stătea pe o bancă, a fost lovit de o maşină. Şoferul a fugit de la locul faptei

Reporter24 TVacum 2 zile

Emisiunea “Reporter 24” din 1 iunie | Invitat – Adrian Chesnoiu, city manager Caracal

LIFEacum 3 zile

FILMELE ALINEI | Mrs. America – Războiul dintre femei, pe HBO GO

ACTUALacum o săptămână

Români implicaţi într-un accident rutier, în Olanda: Doi morţi şi şapte răniţi

LIFEacum o săptămână

FILMELE ALINEI | The Space Between Us – Cum descoperă un “marţian” Pământul?

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Laboratorul de testare COVID-19, de la Spitalul Slatina, funcţional

ACTUALacum 2 săptămâni

VIDEO. Două persoane au murit într-un accident rutier. O maşină a fost spulberată de o camionetă

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Accident grav în Craiova. Două persoane au murit

LIFEacum 3 săptămâni

Liber la tuns. Cum a fost trăit momentul redeschiderii frizeriilor, la Slatina

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Cum a devenit o femeie din Arad susţinător al teroriştilor din Orientul Mijlociu. DIICOT a intrat pe fir

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Zeci de membri ai unei grupări care ar fi exploatat sexual mai multe tinere, săltaţi de poliţişti. Percheziţii în România, Anglia şi Austria

LIFEacum 3 săptămâni

FILMELE ALINEI | Extraction – Big fail!

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Un tânăr din Craiova a intrat cu maşina într-un stâlp “din cauza neatenţiei”

Reporter24 TVacum 3 săptămâni

Emisiunea “Reporter 24” din 11 mai | Invitat – deputatul PSD, Marius Iancu

ACTUALacum 3 săptămâni

VIDEO. Gospodărie din Brebeni, cuprinsă de un incendiu

LIFEacum 4 săptămâni

FILMELE ALINEI | Outlander – De la realitate la ficțiune

Reporter24 TVacum o lună

Emisiunea “Reporter 24” din 4 mai | Invitat: managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea

ACTUALacum o lună

VIDEO. Doi tineri care se aflau pe o motocicletă au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum din Dolj

ECONOMIEacum o lună

VIDEO. Happy Mix Grill, primul restaurant din Slatina cu poartă pentru dezinfecţie

ACTUALacum o lună

VIDEO. Trei adolescente filmate în timp ce bat o fată de 16 ani. Poliţiştii au deschis un dosar

ACTUALacum o lună

Poliţiştii i-au găsit pe romii din Olt, care au ieşit la grătar de 1 Mai. Cum au fost sancţionaţi

ACTUALacum o lună

Romi din Olt, căutaţi de poliţie după ce au făcut live pe Facebook, la un grătar de 1 Mai

Reporter24 TVacum o lună

Emisiunea “Reporter 24” din 27 aprilie | Invitat, jurnalistul Laura Mira

ACTUALacum o lună

LIVE VIDEO. Ministrul de Interne anunţă o nouă ordonanţă militară

Reporter24 TVacum o lună

Emisiunea “Reporter 24” se mută de la 20.20, tot în fiecare luni, pe Olt Tv

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2019 JFK Media&More.