AcasăACTUAL20.000 de țigarete de contrabandă, depistate în două microbuze oprite pentru control...

20.000 de țigarete de contrabandă, depistate în două microbuze oprite pentru control la Calafat

spot_img

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a două mijloace de transport, cantitatea de 20.000 de țigarete, de diferite mărci, purtând timbru fiscal bulgăresc, pentru care șoferii nu dețineau documente de proveniență.

În acest sfârșit de săptămână, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră doljeni au oprit pentru control două mijloace de transport.

În urma controalelor efectuate asupra a două microbuze, au fost găsite ascunse și nedeclarate, în genți de voiaj, precum și în roata de rezervă, cantitatea totală de 20.000 de țigarete (1.000 pachete) inscripționate cu nume diferite de  mărci, purtând timbru fiscal bulgăresc.

„În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că țigaretele  aparţineau şoferilor, cetăţeni bulgari, în vârstă de 26, respectiv 40 de ani, care nu deţineau documente de provenienţă pentru aceste produse”, arată Poliția de Frontieră.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră, iar în cauză, unui șofer i-a fost întocmit dosar penal.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri