AcasăACTUAL152 de cartuşe găsite ascunse într-un bagaj de cală al unui cetățean...

152 de cartuşe găsite ascunse într-un bagaj de cală al unui cetățean care venea din SUA

spot_img

Polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca au găsit, în bagajul de cală al unui cetățean care venea din SUA, nu mai puțin de 152 de cartușe.

Potrivit Poliției de Frontieră, când autoritățile au verificat unul dintre bagaje, au fost descoperite 150 de cartuşe calibru 22 de mm, ascunse printre haine, în trei cutii de carton, şi două cartuşe calibru 38 de mm, ascunse în mânerul genţii.

„În cadrul primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bagajul, care a ajuns din SUA pe Aeroportul din Cluj-Napoca via Frankfurt, cu o zi întârziere, aparţine unui cetăţean din Cluj Napoca, cu dublă cetăţenie româno-americană, care venea din Statele Unite ale Americii. Cele 152 de cartuşe au fost confiscate”, arată Poliția de Frontieră.

Polițiștii fac pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri