AcasăACTUAL1.400 elevi, sportivi, profesori şi antrenori, premiaţi de Primăria Slatina, în cadrul...

1.400 elevi, sportivi, profesori şi antrenori, premiaţi de Primăria Slatina, în cadrul Galei Campionilor

spot_img

1.400 de elevi, sportivi, profesori şi antrenori cu performanţe academice şi sportive deosebite, înregistrate în anul 2022, sunt premiaţi astăzi de municipalitate în cadrul Galei Campionilor.

Evenimentul se desfăşoară la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, pe tot parcursul zilei, în cadrul Galei Laureaţilor, manifestare organizată pentru a marca 655 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei.

Viceprimarul Gigi Vîlceleanu a fost cel care i-a premiat pe elevii slătineni, vineri dimineaţă.

Acesta le-a transmis şi un mesaj.

„Dragi elevi, stimaţi profesori, distinşi invitaţi, astăzi este o zi foarte importantă pentru oraşul nostru. Se împlinesc 655 de atestare documentare, prilej cu care Primăria Municipiului Slatina deschide această Gală a Laureaţilor, prin trei gale: Gala Campionilor, dedicată dumneavoastră, elevilor, sportivilor, profesorilor şi antrenorilor, care au obţinut rezultate deosebite pe parcursul anului 2022, după care duminică urmează Gala Seniorilor, în care premiem 80 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi Gala Superlativelor, în cadrul căreia vom acorda distincţii de cetăţean de onoare, diplome de merit, distincţii de personalităţi în cultură, medicină, sport şi aşa mai departe. În plus, vom acorda şi diplome de merit, pentru platforma industrială şi instituţiile din oraşul nostru. Pe parcusul zilei de astăzi, de la ora 9.00, la ora 18.00, elevii tuturor unităţilor de învăţământ vor veni aici, nu mai puţin de 1.400 de persoane, şi vor fi premiaţi”, a spus Vîlceleanu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri